2009. december 10., csütörtök

egyéb

itt lehet üzenni .... ha valami kimaradt pl., stb

2009. december 7., hétfő

plantur 39

Név: Plantur 39 koffeines sampon 250 ml,
Plantur 39 koffeines hajszesz 200 ml
Ára: kb 2990 Ft, mindkettőnek

Kapható: patikákban

hajszesz: Naponta egy alkalommal csepegtesse a fejbőrre a hajszeszt, majd alaposan masszírozza be a hajas fejbőrbe. Alkalmazását követően ne öblítse le a haját! Várja meg, míg a hajszesszel kezelt haja tökéletesen megszárad, majd fésülje meg a haját és formázza a frizuráját.

Az ösztrogénszint csökkenésével fokozott hajhullás jelentkezhet. Német tudósok egy ún. koffein-terápiát fejlesztettek ki, mellyel megvédhetjük a hajhagymákat a hormonváltozás következtében kialakuló „kimerültségi állapottól“, mely korai hajhulláshoz vezethet. Menopauzában a nők hormonegyensúlya felborul, ami a hajhagymákra is hatással van. A változó kor beálltával a női nemi hormon szintje csökken, így a hölgyek szervezetében normálisan is jelen lévő férfi hormon (tesztoszteron) hajhagymákra gyakorolt hatása növekedni fog. Ennek következtében a haj idő előtt vékony szálú lesz, fokozódik a hajhullás, a fejbőr láthatóbbá válik és a haj vonala a homlok tájékon egyre feljebb húzódik.

A Jénai Egyetemi Klinika Bőrgyógyászati Osztályával együttműködve a Dr. Wolff kutatócsoport egy aktív hatóanyag-komplexet fejlesztett ki, mely megvédi a hajhagymákat a korai elhalástól, így csökkentve a hajhullás idő előtti kialakulását. Ez a hatóanyag a fito-koffein komplex, mely kivédi a tesztoszteron hajhagymákra gyakorolt negatív hatását és fokozza a hajhagymák energiaellátását.

www.plantur39.hu