2009. december 19., szombat

k-max

természetes dht blokkoló

származási hely: olaszország

összetétel: fűrészpálma kivonat, cink, zöldtea, e vitamin, stb

2 capsule:
Serenoa repens estratto (fűrészpálma kivonat) secco 200 mg (titolato al 40% acidi grassi)
Lino (Linum usitatissimum) semi estratto secco titolato al 20% in lignani 200 mg
Thè verde estratto secco 180 mg (titolato al 50% polifenoli)
Radice ortica estratto secco 56,5 mg
Radice ortica polvere micronizzata 56,5 mg
Astaxantina 2 mg
Vitamina E 5 mg
Zinco gluconato 107,5 mg

link: http://www.k-max.it/anti-dht.html

fűrészpálma kapszula

Fűrészpálma kapszula 450mg
Ár:
3,590 Ft

Alkalmazása: napi 3-5 alkalommal 1-1 kapszula

1 doboz tartalma: 100 db 450 mg-os kapszula

Elterjedése: Az Amerikai Egyesült Államok délkeleti részén Floridában, Dél-Karolinában, Luisianában és Mexikóban őshonos...
Termését az indiánok afrodiziákumként és gyulladáscsökkentőként tartották számon. Ma is számtalan gyógyszerkészítménynek alapanyaga a bogyótermésből kivont illóolaj, amelyet tesztoszteronszint szabályozására, prosztata problémákra, hajhullás ellen vagy asztmás betegek gyógyítására is használnak. A fűrészpálma nagy, mélyvörös bogyói fitoszterolokban gazdag illóolajat tartalmaznak, így csökkentik a vér koleszterinszintjét, bizonyos daganatos betegségek kialakulásának veszélyét, és elősegítik petefészek és a méh működését, a női nemi hormonok termelődését.
Kiváló vizelethajtó- és nyugtató szer, nőknél az emlők fejletlensége esetén is használatos.
A fűrészpálma bizonyos hatóanyagai képesek visszafordítani az emlők tejmirigyeinek sorvadását is.
link

2009. december 18., péntek

kombucha tea

Ár: 1500 Ft (- 8500 Ft űű)

A kombuchateát Kínában a halhatatlanság italának nevezik.Talán nem véletlenül, hiszen számos betegségre, egészségügyi problémára jelenthet gyógyírt fogyasztása.


A kombuchagomba teában a szervezet működését segítő sejtek milliói élnek, amelyek először a bélflórát, majd a teljes szervezet méregtelenítik, regenerálják.A tea rendszeres fogyasztása többek között Q-10 koenzimjének köszönhetően csökkenti a rácok képződését, segít megőrizni a fiatalságot. Megelőzi a rák kialakulását, amit szovjet rákkutatók vizsgálatai igazoltak. Szibéria legszennyezettebb területein, ahol a kálium, ólom, higany és az azbesztszennyezés jelentős, találtak olyan falvakat, ahol az emberek immuninsak voltak a rákbetegedésre, ugyanakkor a környéken országosan a legrosszabb a rákstatisztika. Solikamszk és Bereznyiki körzetében viszont nem tudtak rákos esetekről regisztrálni, a talált néhány emberről kiderült, hogy máshonnan költöztek oda.ezen a két területen rendszeresen isszák az emberek a kombucha teát.

A tea gyógyítja az izületi gyulladást, enyhíti az izomfájdalmakat, stabilizálja a vérnyomást, állandó jó közérzetet és alvást biztosít. Oldja a stresszt, orvosolja a gyomor- és bélpanaszokat, tisztítja a vért, erősíti a vesét, oldja az epe-és vesekövet. Csökkenti a koleszterin-szintet és rugalmassá teszi a vénákat, artériákat. Segít a súlycsökkenésben, a zsírszövetek lebontásában. Segít az immunrendszer gyengeségéből adódó betegségeken, így pl. az allergián. Enyhíti a menopauza tüneteit. Megakadályozza a kopaszodást, elősegíti az erősebb hajszálak kialakulását, valamint néhány esetben visszaszínezi a az ősz hajszálakat, felgyorsítja a haj növekedését!

Az ital előállításához fekete, vagy zöld, vagy gyógyteából álló, cukrozott tápoldatot készítenek, amelybe belehelyezik a teagombát. Az erjedési és oxidációs folyamat alatt a gomba hatására a teaoldatban bonyolult reakciók játszódnak le. Eközben a teagomba értékes anyagokat állít elő, amelyek belekerülnek az italba: glükoronsav, B 1 -, B 2 -, B 3 -, B 6 -, B 12 - és C-vitamin, valamint folsav és jobbra forgató (L+) tejsav, aminosavak, enzimek, antibiotikus anyagok és kis mennyiségű alkohol. Az alkoholtartalom átlagosan 0,5%. Ez annyi, mint amennyi az alkoholmentes sörben vagy néhány gyümölcslében van.

A kombucha javasolt fő felhasználási területei: méregtelenítés, salakanyagok kiürítése, sejtek erősítése, a belső sav-bázis egyensúly szabályozása, az immunrendszer erősítése, anyagcsere harmonizálása, reumatikus panaszok, emésztési panaszok (az enyhe hashajtó hatást minden felhasználó igazolja), migrén (jelentős sikerek), a bélflóra szabályozása, antibiotikus hatás. Jó hatásról számolnak be olyan emberek, akiknek a laborértékei jók, jóllehet egyáltalán nem érzik magukat egészségesnek, vagy pszichoszomatikus zavaraik vannak.
link

priorin kapszula (bayer)

Ár: kb 10500 Ft (60 db)
-
-
-
megjegyzés (1): Sziasztok! Nekem is hullott a hajam amit én biztosan tudok ajánlani az a priorin kapszula, bár nem tudom itthon hozzá lehet-e jutni; én Német o.ban vettem,de nagyon jók a tapasztalataim, gyorsan nő a haj és szebb lesz, dúsabb. egészségesebb! Aranykölest és búzacsirát tartalmaz, itthon hasonló összetevőkkel rendelkezik a hair clinic kapszula,ezek mind létfontosságú anyagok a haj szerkezetéhez, illetve keratin tartalmú! Ajánlom nektek (link, adriana7, 2009.12.16)

(2) Nekem nagyon bejött a Priorin. Terhesség után maroknyi haj maradt a kezemben minden fésülködés után, a hajmosásról nem is beszélve. Az egész lakás a hajammal volt tele, borzalmas volt a látvány, arról nem is beszélve, hogy már-már attól féltem, hogy nem marad hajam. :-S
Reggel 2, este 1 tablettával kezdtem, 3 hét után már csak kettőt szedtem reggel, az esti elmaradt. 2 hónap után pedig már reggelente is csak egyet vettem be, mert a hajhullásom megállt. Most jól elvagyok a hajammal, bár újrakezdtem a kúrát, mivel az elsőt nem fejeztem be rendesen. Szóval én csak ajánlani tudom... (link)

moxa hőtapasz

Név: Moxa hajszerkezet erősítő hőtapasz
Ár: kb 1000 ft
Tartalom: 2 db (?)

A tradicionális kínai természetgyógyászat úgy tartja, hogy a stressz, a rossz vérkeringés, és a vesék elégtelen működése hozzájárul a hajszerkezet romlásához ill. a haj hullásához.
Alkalmazása: a haj szerkezetének javítására ill. kopaszodás ellen, valamint, a mindennapok feszültségének oldására, nyugodt alvás biztosítására.
Használata során javul az alvás minősége is mely, szintén segít a haj megerősítésében.
Használata: napi egy tapasz a dobozban található használati utasításnak megfelelően
link

2009. december 13., vasárnap

ilzsu

Név: ILZSU hajregeneráló szer, 100 ml
Ár: kb 3560 Ft kb
A Mediline nagyker ár 2279,90 ft (szóval erre rámegy a 25% áfa plusz a kisker árrés, tehát kb 4ezer ft lehet a vége...?...) ILZSU HAJREGENERÁLÓ, NÖVESZTŐ OLDAT 100 ml

Kapható: Mediline Üzletház Kft. (1139 Budapest, Csizma u. 4. Tel.: +36 (1) 239-1828 www.mediline.hu *a helyről a simon hajszesznél már tettünk említést)

A termék tíz gondosan összeválogatott gyógynövény desztillált víz és étkezési alkohol keverékéből készül, melyek együttesen fejtik ki hatásukat. Több hetes érlelés következtében a gyógynövényekből a hatóanyagok kioldódnak. Mivel színezéket és aromát nem tartalmaz, így a különböző gyártási időpontban készült termékek színe illetve sűrűsége változó lehet.

Összetétel: aloe vera, apróbojtorján, árvacsalán, cickafark, diólevél, gyermekláncfű körömvirág, nyírfa, pásztortáska, zsurló, desztillált víz étkezési alkohol. (hoxa, 2367, kati4)

Használata:
Egyszerűen csak csepegtesse a fejbőrre, táplálva ezáltal a hajhagymákat. A használat eredményessége függ az egyéntől, valamint a használat gyakoriságától, hosszától. A kívánt hatás elérése érdekében ajánlott egy kúra, ami 100 ml és három, négy hétre elegendő hajregeneráló szert jelent. Nem lemosandó, hajmosás szokás szerint.

Varga Péterné Ilona közel 40 éve foglalkozik növényekkel. Több szakmája közül az egyik a kertészet, ami a hobbija is. 2000-ben kisebbik lányának egy betegség következtében erősen hullani kezdett a haja. Ekkor gyógynövény ismereteit felhasználva kifejlesztette az ILZSU néven ismert hajregeneráló szert. 2008-ban lányával, Varga Zsuzsannával megalapítják a SKIN - MAGIC Kft-t. Ilona felügyeli a gyártást, Zsuzsanna a cég adminisztratív ügyeit intézi. A gyógynövényeket magyarországi nagykereskedőktől vásárolják. Állatkísérletek nem folytak a termék kifejlesztése során, semmilyen állati eredetű összetevőt nem használnak a gyártáshoz. 100% gyógynövénykészítmény, mely aromát vagy színezéket nem tartalmaz. Magyarországon kívül Svájcban, Izraelben, Romániában van kereslet a termék iránt.

A termék 2008-ban nemzetközi díjat nyert, 2009-ben arany fokozatú elismerést kapott.

http://www.ilzsu.hu/