2009. december 28., hétfő

lucerna kapszula

Név: Lucerna étrendkiegészítő kapszula
Ár: 1100 Ft (250 db)


Egy kapszula tartalmaz: 250 mg lucernakivonatot és 250 mg vörösszőlő mag-héj kivonatot. Felhasználási javaslat: 1kapszula/nap, valamint igény és szükség szerint max. 2 kapszula/nap. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl.

A lucerna lúgosító, méregtelenítő, koleszterincsökkentő, öregedésgátló, ízületvédő hatással rendelkezik. Az étrendkiegészítő kapszula a lucernán kívül vörösszőlő mag-héj kivonatot is tartalmaz, ami erős antioxidáns hatású.

A lucerna egyike a természet legerőteljesebb és legtáplálóbb növényeinek. Gazdag fehérjében, vitaminokban és ásványi anyagokban. A, C, D, E-vitamint, és K-vitamint is tartalmaz. Nyomelemekben gazdag: pl. kalciumban, káliumban, vasban, cinkben, magnéziumban és karotinban. A lucerna B1-és B6 vitamintis tartalmaz, valamint az antioxidánsként ismert tricint.

Többek között emésztés- és étvágyjavító, valamint a tápanyagok felszívódását segíti elő. 8 fontos emésztéshez szükséges enzim is található benne.

A lucerna egyike a klorofillban leggazdagabb táplálékoknak. Elősegíti az immunitás kialakulását fertőzések ellen. A szervezet sav-lúg arányát egyensúlyban tartja. A lucerna segít megtisztítani a májat és a véráramot az egészségtelen koleszterin- lerakódásoktól. Továbbá gyulladáscsökkentő, illetve detoxikáló és gombaellenes hatását is ismert.

Kedvezően befolyásolja az ízületek működését. Vérnyomás-kiegyenlítő. Jól alkalmazható a csontok és fogak erősítésére, köszvény esetén.

Aki véralvadágátló gyógyszert szed, annak tanácsos konzultálnia kezelőorvosával a lucerna alkalmazásásról.


Megjegyzés: "én vagyok a "legősibb" lucerna fogyasztó. 4 hónap utána 1 hó pihi és most lassan 2 hónapja ismét szedem, de a hajhullásom azóta gyakorlatilag nulla (hát egy két szál néha előfordul) nincs kint a fejbőröm már, pedig tavaly még azt hittem meg fogok kopaszodni. Erős egészséges az új hajam, meg is lehet látni meddig egészséges és hol van még "régi" a végéből még kellene pár centit vágatnom és eltűnik. Mindenkinek hajhullástól mentes új évet kívánok!!!!!!!!!!!!!!!
Egy hónapig 2db utána csak napi 1 szem. Én este veszem be.
Bár én először 4 hónapig szedtem, féltem a leállással, hátha újra hullani fog, valóban 2, 3 napig hullott a pihi hónapomban, de abbahagyta, utána újra kezdtem szedni hajerősítés céljából 2 db-bal kezdtem, de most kb fél hónapig, aztán azóta csak napi 1, mert nekem nem hullik már, így gondoltam nem kell 2.
DE nekem is drasztikusan hullott, valóban a kopaszodás szélén álltam, minden dokinál voltam, nem 1 "csodaszert" próbáltam ki, de nem segítettek, vagy csak ideiglenesen, vagy csak tünetet szüntették meg a kiváltó okokat nem, majd kezdődött minden elölről. . . de most nem hála Istennek :)" (hoxa, Ivcsu 2680, 2671)