2010. október 1., péntek

Nonimed

Név: Nonimed haj- és fejbőr regeneráló gél
Ár: 3340 Ft

Fő összetevők: Noni kivonat, Kaviár kivonat, Rozmaring kivonat, Hyaluronsav, Makadámia olaj, Kókusztej, A-, E-vitamin, D-panthenol, Undecylenoyl glycine

"Ne hagyja, hogy kihulljon vagy korpásodjon a haja, előzze meg a problémát!
A haj és a fejbőr ápolása, kezelése fontos feladat, hiszen hajunk nem csak esztétikai, hanem védelmi szempontból is fontos tényező. Természetesen a legjobb, ha megelőzzük a problémákat, azonban ha már kialakult, a kezelését mihamarabb el kell kezdeni a gyors eredmény érdekében.
A hajjal kapcsolatos problémák egy részét a fejbőrön és alatta végbemenő kóros folyamatok okozzák.
A NONIMED Haj- és fejbőr Regeneráló gél szinergens hatóanyagai gondoskodnak a fejbőr egészségének visszaállításáról, serkentik a vérkeringést, stimulálják a fejbőr anyagcseréjét, regenerálják a hajhagymákat, antibakteriális hatóanyaga pedig helyreállítja a bőr ökorendszerét, megszünteti a korpásodást.

kóros hajhullás és korpásodás megelőzésére, kezelésére
- illatanyagoktól és allergén összetevőktől mentes
- korpásodás megelőzésére, kezelésére
- a haj és fejbőr egészségének megtartására, visszaállítására

HASZNÁLATI UTASÍTÁS:
A megmosott hajat fésűvel kb. 1 cm-ként el kell választani, majd a választékokba ½-1 borsószemnyi regeneráló gélt kell masszírozni. Ezután a fejet, egy meleg törölközővel be kell kötni. 20-25 perc után a fel nem szívódott gélt a még nedves hajon enyhe dörzsöléssel el kell oszlatni. Kíméletes szárítás után a frizura elkészíthető.
Karbantartásra hetente egyszer, problémás fejbőrnél, hajvesztésnél heti 2-3 alkalommal kell alkalmazni. Egy kúra időtartama 8-12 hét

link