2010. november 2., kedd

Herzéria

Név: Herzéria ampulla
Ár: 770 - 870 Ft

A hajhullás gátlására, a haj kondíciójának javítására
Széles körű kísérletek és gyakorlati eredmények bel- és külföldön bizonyították, hogy a Herzéria a hajhullást rövid időn belül megszünteti, és rendszeres alkalmazása mellett annak újra kialakulását meggátolja.
...

A Herzéria hatóanyagai biztosítják a haj újjáéledésének legrövidebb időn belüli helyreállítását és fenntartását. A gyors ütemű hajvesztés után mutatkozó finom, gyönge és vékony szálú haj rövidesen ismét egészségesen és erőteljesen növekszik.
A Herzéria a bőrgyógyászati vizsgálatok alapján a legmakacsabb, sőt a hosszú évekig tartó korpásodási és fejbőrviszketési esetekben is biztos eredménnyel éreztette hatását - már 3-4 használat után a tünetek enyhültek, majd teljesen megszűntek.
A Herzéria rendszeres alkalmazása során sem szárad ki a fejbőr, a mirigyek működését optimális szinten tartja.
A Herzéria megbízhatóan hat- száraz, töredezett, gyenge és fénytelen hajra. A tartós hullámtól fáradt, a naptól kiszívott élettelen haj is visszanyeri szépségét.
A Herzéria erősíti a hajtövet, vékony szálú, ritka hajnál háromszoros sűrűséget is eredményezhet.
A Herzéria alkalmazását minden eredetű hajkárosodás esetén érdemes kipróbálni. Tartós hullámosítás és festés előtt különösen ajánlott.

A Herzéria hajápoló ampulla összetevői
Bojtorjángyökér-kivonat illóolajat, inulint, keserűanyagokat tartalmaz, ásványi anyagokban gazdag. Kiválóan alkalmas a hajhullás csökkentésére, zsíros fejbőr kezelésére.

Csalánlevél-kivonat fokozza a fejbőr és a hajhagymák vérellátását, gátolja a hajhullást, növeli a hajhagymák ellenállóképességét.

Körömvirág-kivonat hámosító hatású, elősegíti a szöveti regenerációt.

Mustármag-kivonat fokozza a fejbőr és a hajhagymák vérellátását, gátolja a hajhullást, növeli a hajhagymák ellenállóképességét.

Tartalmaz még olívaolajat, méhpempőt, mézet, amelyekben a haj kondíciójának megőrzéséhez fontos fehérjék, vitaminok találhatóak.

Dr. Ihász Judit bőrgyógyász és kozmetológus által 305 esetben végzett vizsgálat szerint a kiterjedt hajhullás, a foltos kopaszodás és a száraz szeborreás fejbőrgyulladással jelentkező betegeknél a gyógyszeres kúra kiegészítéseként előnyösen alkalmazható a Herzéria.
A kiterjedt, diffúz hajhullásban szenvedők reagáltak legjobban a kezelésre, 132 estből 113 betegnél megindult a hajnövekedés...

link


Herzéria sampon 200 ml
Ár: 550 Ft - 650 Ft

Hajöblítő 200 ml
Ár: 430 Ft - 500 Ft

A Herzéria sampon normalizálja a faggyúmirigyek működését, ezáltal megszűnteti a fejbőr kóros zsírosodását, jótékonyan befolyásolja a vérellátását.

Összetevői : Bojtorjángyökér, csalánlevél, kalendulavirág, mustármag kivonat, olívaolaj, méz, méhpempő, vitaminok, lecitin.

Ginzeng ampulla

Név: Ginseng ampulla
Ár: ?

Szaküzlet: Budapesten VII. kerület 1073 Osvát u. 7. szám alatt Tel.: 3216-820 (hétköznap 9-17)

"Tonizáló és stimuláló hatású, növeli a haj és a fejbőr ellenálló képességét mindenféle külső hatásokkal szemben. A GINSENG hírneve évezredek óta ismert, hagyományosan hatékony és eredeti növényi kivonat. A GINSENG ampullák használata után a haj feszesebbé, testesebbé válik. A fejbőr általános állapotát javítja, a hajhullást megelőzi, illetve nagy mértékben megszünteti. Felhasználása:
Miután megmostuk a hajat, alaposan megtöröljük. Egy ampullányi lotiont felhordunk, a fejbőrbe masszírozzuk, a hajba lágyan bedörzsöljük. 3-4 perc hatóidő eltelte után, a szükséges hatást elértük, további teendőnk nincs. (Tehát nem mossuk, nem öblítjük a hajat!).
Kúra szerűen 12 alkalommal ajánlott használni."
______________________
Név: Ginseng hajcsepp, 50 ml
Ár: 520 Ft - 630 Ft

"A ginseng hajcsepp külsőleg használandó. Használata élénkíti a vérkeringést, megelőzi a hajhullást, véd a korpásodástól. Hajmosás után 10-30 cseppet masszírozzunk a fejbőrbe, majd legalább 5 perc elteltével bő vízzel öblítsük le."
link
link