2010. november 18., csütörtök

Derma roller

Név: Derma roller (tulajdonképpen ez egy henger tűkkel)
Ár: 3900 Ft - tól (25000 Ft-ig)
+
Kodan TF 1L (Bőrfertőtlenítő) (színtelen) 2.350.-Ft
Mikrozid AF 1L (Eszköz és felületfertőtlenítő) 1.760.-Ft
Az idézett oldal nem említi a hajhullás kezelését, de hasonló módon a fejbőrbe is be lehet juttatni a hatóanyagokat, ill. stimulálni azt.
(Az egyik közölt ábra szerint ez a módszer hatékonyabb a lézerfénynél)
_________________
A mikro tűs technológiát 1995-ben fedezte fel Dr. Orentreich, majd 1998-ban Dr. Desmond Fernandes bemutatott egy kis tűs, bélyegző-szerű eszközt, mellyel kollagént juttatott be és általános esztétikai kezelésekhez használta...

A derma rolleres kezelés két hatást fejt ki egyszerre, melyek egymást segítve látványos és tartós végeredmény produkálnak.
1. Kollagén termelés
A kollagén a bőr kötőszövetének egyik legfontosabb összetevője, mivel a kollagénnek köszönhető a bőr rugalmassága. A szervezetünkben található kollagén vízmegkötő képessége fokozatosan csökken a kor előrehaladtával, így bőrünk elveszti rugalmasságát és ráncok jelennek meg.
Bár nincs külső látható jele károsodásnak, az eljárás során a kis mikrotűk sok apró sebet ejtenek a bőrben. Ez nem látható és nem érezhető, mivel a „károsodás” nagyon apró. A seb parányi természete ellenére a test azon van, hogy meggyógyítsa magát a maga természetes módján. A test kollagént és elasztint kezd termelni – ez a két fő kulcsfontosságú építőeleme a bőrnek. Mivel nem történt meg a már meglévő „öreg” kollagén eltávolítása vagy „tényleges károsítása”, a létrejövő új kollagén formációk hozzáadódnak a meglévő kollagén szintekhez.
A beindított kollagén képző folyamat természetes, így a kezelés befejezése után is még hónapokig fejti ki hatását.
A kollagén képződése egyénfüggő. Függ a kortól, a tű hosszától, az étrendtől és az általános állapottól.
Ami biztos, hogy a kezelés végén látható eredményt fog tapasztalni.
2. Hatóanyagok bejuttatása kellő mélységbe, közvetlenül a problémás sejtekhez.
A Derma Roller kezelés egy új, hatékony eljárás a bőrön keresztül történő hatóanyag bejuttatásra.
A bőr feladata, hogy megvédje testünket a külső behatásokkal szemben, ezért a külsőleg használt krémek hatóanyagait sem engedi felszívódni, így csak kis mértékben jutnak be a kellő mélységbe, ahol látványos eredményt tudnának produkálni.
A bőr megszúrása átmenetileg áttöri ezt a védőréteget, és levetővé teszi nagy mennyiségű hatóanyag bejuttatását, a kellő mélységbe, közvetlenül az adott bőrproblémáért felelős sejtekhez. A mikrotűk által steril csatornák képeződnek, melyeken keresztül a kezeléshez kívánt steril hatóanyagokat bejuttathatjuk a kellő mélységbe, ahol aztán látványos és tartós eredmény produkálva fejtik ki hatásukat. Ezek a mikrocsatornák egy órán belül spontán bezáródnak.
A helyesen megválasztott hatóanyagokkal látványos és tartós eredmény érhető el.
Minőségi és kedvező árfekvésű kezdőkészlet vásárlásakor ingyenes tanfolyamot biztosítunk, így elsajátítható a szakszerű mezo hatóanyag ampullák kiválasztása és alkalmazása.
Látványos és tartós eredmény érhetünk el az alábbi területeken: bőrfiatalítás, hegek kezelése, narancsbőr, stria, májfoltok, depigmentációs és egyéb bőrhibák javítása.
Nagy előnye, hogy semmilyen káros mellékhatása nincs, minimális fájdalommal jár....
link

Lézerterápia

Sajnos csak "érdekességként" teszem fel a linket, mert ha jól értem 3000 - 5000 USD-tól érhető el (az USÁ-ban) ez a terápia, ami kb 600 ezer - 1 millió Ft.
5:00 - tól ismertetik a módszer lényegét
Áttörésként említik a technikát - "Revage 670"
Hőt, vagy meleget nem érezni, sejtszinten történik a stimulálás a lézerfény hatására, pl vérbőségfokozás.
4-16 hét mire észlelni lehet a változást. Heti 2-3x 20 perces a kezelés. ha jól értem, évekig (4 éveg is akár) tart a kezelés, türelmesnek kell lenni.
Az ilyen volt előtte-utána fotók impozánsak, fórumokon mérsékeltebb lelkesedésről olvasok, de nem néztem még utána alaposabban. (Az ára miatt nem is biztos, hogy érdemes...)