2010. november 25., csütörtök

Mezoterápia otthon - MTS Peptide HR Complex (Dermaheal)

Név: Mezoterápia - MTS Peptide HR Complex - hajkezelő szérum 
Ár: ?

Az MTS Peptide HR Complex az első, és kategóriájában egyedülálló otthon használható mezoroller anyag. Növekedési faktorokkal, vitaminokkal és növényi kivonatok segítségével stimulálja a hajnövekedést. 8 hetes megfigyelés alatt, a kezeltek 80%-ánál a haj növekedését és a hajhullás csökkenését figyelték meg.
____________________
(A képen szereplő derma roller új neve mezo roller :), kíváncsi vagyok mennyibe kerülhet itt. A szer ára is érdekel. Akit érdekel és van infója, küldje el légyszi)

A Dél-Kóreai gyártó, a Caregen, új eljárásokat szabadalmaztatott. A szerek hatásmechanizmusának alapja a biomimetrikus peptidek működése :) . Ezek fehérjék, melyek a sejtek közötti kommunikációban vesznek részt.

A Caregen cég termékei nálunk - ha jól értem -  Dermaheal néven elérhetőek, már ami a mezoterápiába tartozik. (A Renokin -t /szintén a Caregen-től/ próbáltam felkutatni itthon, de egyelőre nem sikerül, Brigi vagy Nemo javaslatára. - Köszi! - )

Bővebben itt: link
__________
"Kozmetikai gyógyászat - Új fogalom a kozmetikai tudomány terén
Ez az elnevezés azt jelenti, hogy napjainkban a legújabb technológiákkal előállított kozmetikai készítmények - a gyógyszerekhez hasonlóan - befolyásolhatják a testben lezajló folyamatokat.
A 20. században a kozmetikai ipar számára a legnagyobb kihívást olyan termékek kifejlesztése jelentette, melyek könnyebben és mélyebbre szívódnak be a bőrbe, valamint táplálják és elegendő védelmet biztosítanak számára. Mára a bőrgyógyászok és a kozmetikusok felismerték, hogy ez önmagában nem elég. Életkorunk előrehaladtával bőrünk elveszíti regenerálódó képességét. Annak érdekében, hogy valóban hatékony fiatalító hatást érjünk el, a bőrsejteket molekuláris szinten kell befolyásolnunk. Így segíthetjük azt a folyamatot, hogy újra "emlékezzenek" arra, hogyan képesek előállítani azokat az anyagokat, melyek támogatják szerkezetüket, biztosítják annak - az adott körülmények között a lehető legjobb - állapotát.

A Dermaheal termékek gyártója, a Caregen cég, világelső a biomimetikus peptideket és növekedési faktorokat tartalmazó termékek előállításában.
Ezt jelenti a kozmetika a 21. században.
A nagy kozmetikai cégek - mint például a La Prairie és a Revlon - rendkívül eredményesnek tartották a Caregen cég forradalmian új technológiával fejlesztett összetevőit, így azokat a saját termékeik előállításánál is alkalmazzák.
__________

(helyesbítéseket elfogadok, ha nem jól értelmeztem volna :)  )
link

Depo medrol

Név: Depo Medrol (40MG/ML INJEKCIÓ 1X1ML)
Ár: 600 Ft
Gyártó: Pfizer
igen erős hatású (++), szteroid

(Nemo "egyéb" kategóriában írt bejegyzésére válasz:  )   Ha jól értem egy db kerül 600 Ft-ba, és huzamosabb ideig kellene alkalmazni. Ez egy erős szteroid (dopping listán szereplő), ezeket jó kerülni, de én nem vagyok orvos :), ez magánvéleményem.
A linken (link ) nem találtam olyasmit, hogy hajhullásra jótékony hatású volna, angol oldalakon pedig olyasmit olvastam (link), hogy 80 injekciót is kapott valaki, de allergiára, és épphogy a mellékhatása a szernek az, hogy felgyorsíthatja a hajhullást, sőt gyakori használata hajhullást OKOZ.
Majd még utána olvasok.
__________________
"A Depo-Medrol az ún. glükokortikoidok csoportjába tartozó szteroid hormon készítmény, mely erős gyulladáscsökkentő, az immunfolyamatokat visszaszorító (immunszuppresszív) és antiallergiás hatással rendelkezik. Olyan kóros állapotok kezelésében alkalmazható, ahol gyors és intenzív hormonhatás kívánatos. A metilprednizolon, mint a kortikoszteroidok általában, kizárólag tüneti kezelésre szolgál, kivéve azokat az eseteket, amikor belsőelválasztású mirigyek (endokrin rendszer) működési zavarai miatt ún. helyettesítő (szubsztitúciós) kezelésre alkalmazzák.
Gyulladáscsökkentés
A Depo-Medrol gyulladáscsökkentés céljából reumás megbetegedések és szövődményei, kötőszöveti megbetegedések, bőrbetegségek, allergiás kórképek, gyulladásos bélbetegségek, légzőszervi megbetegedések esetén alkalmazható izomba, gyulladt ízületbe vagy helyileg alkalmazott injekcióként (az érintett lágyrészbe adva), gyulladásos bélbetegség esetén esetleg beöntés formájában..." (link)