2010. december 17., péntek

Stresszoldás - készítmények

Az "alternatív módszerek" blokkban (ld. jobb oldali oszlop menüsor alja) - olyan módszereket/technikákat/praktikákat találsz, melyek nem közvetlenül a hajra hatnak, de közvetetten segíthetnek a hajhullás megállításában. Ilyen pl az étkezés, stresszoldás, stb különféle módszerei.
________________________
Név: Bálint cseppek - "Idegeimre mentek" étrendkiegészítő készítmény

citromfűlevél, macskagyökér, levendulavirág alkoholos oldata
alkalmazása: naponta 3x25 csepp 1 dl tiszta vízben oldva, étkezés előtt.
link: http://www.balintcseppek.hu/


" Ez a csepp olyan gyógynövények komplex esszenciája (citromfű (Melissa officinalis), macskagyökér (Valeriana officinalis), levendula (Lavandula angustifolia), amely  hozzájárulhat a normál idegállapot, lelki egyensúly fenntartásához, a megfelelő relaxációhoz, az egészséges alváshoz.
A levendula legismertebb hatóanyaga alinalool. A valerian gyökér valerianasvat, -a citrombű hidroxifahéjsavakat tartalmaz. Ezeket a gyógynövényeket a népgyógyászatban régóta alkalmazzák. Hozzájárulnak a normál idegállapot, a lelki egyensuúly fenntartásához, a megelelő relaxációhoz, az egészséges alváshoz.
Az Idegeimre mentek cseppekben a citromfűből 600 mg, a macskagyökérből 480 mg, levendulávirágból 20 mg található a 75 cseppben. Gyerekeknek 7 éves kortól adható."
__________________
megjegyzések: "Idegeimre mentek csepp, új készítmény én is csak pár hete szedem, de érdemes kipróbálni nálam bevált.(2009.03.)" link